Inschrijfformulier Zondagtrainingen Seizoen 2022/ 2023

Geen bevestiging van inschrijving ontvangen? Gelieve eerst even in uw spam/ reclame folder te kijken, hoogstwaarschijnlijk vindt u hem daar terug.

Doormiddel van onderstaand formulier kan je je inschrijven voor de Junior Basketball Groningen zondagtrainingen.

Voor de jongste spelers (van vier jaar tot U10, afhankelijk van niveau) en beginners is er een training van 9:00 tot 10:00 uur, terwijl er voor de oudere spelers en gevorderden een training is van 10:00 tot 11:30 uur. (Momenteel is er geen plek meer voor gevorderde spelers, derhalve komen nieuwe aanmeldingen op de wachtlijst te staan. Zodra wij extra trainers kunnen aanstellen kunnen wij nieuwe spelers toelaten.)

Beide trainingsmomenten vinden plaats in sporthal Scharlakenhof te Haren. Het adres is Geertsemaweg 3. Voor beide groepen geldt dat we (in eerste instantie) plek hebben voor 20 spelers per groep.

Onze trainers

Onze vaste trainers zijn Jason, Stefan, Krum en Giorgio. Daarnaast zijn er enkele assistenten en “vrienden van JBG” die ons regelmatig komen helpen.

De kosten

  • 9:00 tot 10:00 uur: €100 per seizoen, na december €85
  • 10:00 tot 11:30 uur: €150 per seizoen, na december €125

Wij trainen het hele seizoen, met uitzondering van de schoolvakanties. Leden van Junior Basketball Groningen komen tevens in aanmerking voor korting op de door JBG georganiseerde basketball-kampen.

Let op, na aanmelding kan het voorkomen dat de bevestiging in uw spam folder is terechtgekomen. Dit gebeurt helaas regelmatig bij gmail accounts en is lastig te verhelpen.