Inschrijfformulier JBG Mini Kamp

Geen bevestiging van inschrijving ontvangen? Gelieve eerst even in uw spam/ reclame folder te kijken, hoogstwaarschijnlijk vindt u hem daar terug.

Junior Basketball Groningen presenteert het JBG Mini Kamp – Pasen 2022 Editie.

Op 18 april 2022 organiseren wij een Mini Kamp waarbij je één dag (6 uur) training krijgt van onze ervaren en gediplomeerde trainers. De Pasen 2022 Editie van het JBG Mini Kamp staat onder leiding van niemand minder dan Donar “Player of the Decade” Jason Dourisseau, ex Donar en NUVA Drenthe speler Krum Toshev en hoofdcoach van promotiedivisie team GSBV De Groene Uilen Giorgio Marrale. Daarnaast hebben we nog een tweetal coaches achter de hand die we kunnen inzetten afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Met het onderstaand formulier kun je jezelf inschrijven voor het JBG Mini Kamp – Pasen 2022 Editie.

Inschrijving geschiedt op wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Omdat we alle deelnemers zo goed mogelijk willen bedienen zijn er voorlopig slechts 50 plekken. Je moet er rekening mee houden dat je inschrijving wellicht te laat is en je te horen krijgt dat je niet aan het kamp kunt deelnemen. Wij verwachten dat ons mini kamp wederom snel vol zal zijn.

Niveau’s

In principe is het kamp bedoeld voor U12 tot en met U16 spelers en speelsters, echter kunnen we op basis van niveau uitzonderingen maken en jongere spelers toelaten. De groepen worden op de dag zelf ingedeeld op niveau; alle kinderen worden door alle aanwezige coaches getraind.

Kosten

De kosten voor het JBG Mini Kamp – Pasen 2022 Editie bedragen:

  • Normaal: €50
  • JBG Leden: €40

Voor ieder tweede kind geven wij €5 korting.

Let op, na aanmelding kan het voorkomen dat de bevestiging in uw spam folder is terechtgekomen. Dit gebeurt helaas regelmatig bij gmail accounts en is lastig te verhelpen.