Basketball Kampen

Een nauwe samenwerking met de STARGO en JD basketball-kampen

STARGO Camp

Zoals jullie misschien wel weten zijn Stefan en Jason betrokken bij hun eigen basketball-kamp. Hier blijven ze zich naast Junior Basketball Groningen gewoon voor inzetten. JBG en de kampen zullen nauw gaan samenwerken; wij helpen de kampen, de kampen helpen ons.

Junior Basketball Groningen Kampen

Maar naast de twee eerder genoemde kampen zullen we ook JBG specifieke kampen organiseren. Dit zijn basketball-kampen die gehouden worden in de schoolvakanties, zodat je ook dan kunt blijven trainen.

Het Back-to-Court programma

Met het Back-to-Court programma willen we jou helpen weer in basketball-shape te raken. Na alle corona-ellende van het afgelopen jaar hebben we veel stilgezeten, soms een beetje kunnen trainen, maar vooral weinig wedstrijden kunnen spelen. Wij gaan er vanuit dat je in het volgende seizoen weer op het veld staat en hebben een programma bedacht om jou op verantwoordelijke wijze klaar te stomen.

Het Back-to-Court programma bestaat uit een driedaags basketball-kamp en dagelijkse basketball-skills trainingen die we in de ochtend buiten zullen verzorgen.

Dit programma bieden we aan voor spelers in de leeftijdscategorie U13, U15 en U18.

Planning

  • Meivakantie: 30 april t/m 8 mei 2022
  • Hemelvaartsweekend: 26 t/m 29 mei 2022
  • JD Basketball Camp: n.n.b. (website)
  • STARGO Basketball Camp: 18 t/m 22 juli 2022 (website)

Binnenkort zullen we meer over het Back-to-Court programma van JBG bekend maken.

Ben je ge├»nteresseerd in Jason’s of Stefan’s kamp, bezoek dan de websites voor meer informatie en om je eventueel aan te melden, want voor je het weet is er geen plaats meer.