Back-to-Court Trainingen in de meivakantie

|

Van maandag 3 mei t/m vrijdag 7 mei kun je dagelijks deelnemen aan een JBG Back-to-Court training. Deze trainingen zullen vanwege de geldende corona-beperkingen buiten plaatsvinden op het veldje bij de Noorderpoort, aan de Verzetstrijderslaan te Groningen. De trainingen beginnen om 8:30 uur en eindigen om 10:30 uur.

Omdat we beperkt zijn tot twee (hoge) baskets hebben we ruimte slechts ruimte voor 24 spelers. Helaas betekent dit ook dat we geen ruimte hebben voor kinderen jonger dan 8 jaar. De maximale leeftijd is 14 jaar.

De kosten om aan de Back-to-Court trainingen deel te nemen bedragen €45 per speler. Hiervoor krijg je vijf trainingen van 2 uur en een gaaf JBG T-shirt. Uiteraard zullen we berekende kosten vergoeden wanneer trainingen niet door kunnen gaan vanwege slecht weer, maar vooralsnog lijkt de weersverwachting voorspoedig.

Trainers

Behalve de trainers die vast betrokken zijn bij Junior Basketball Groningen hebben wij een vaste groep trainers met wie wij nauw samenwerken. Waarschijnlijk hebben jullie ze wel eens gezien, want behalve trainer/ trainster bij JBG zijn ze ook trainer/ trainster bij Celeritas-Donar en BVG.

Ook Jordy Kuiper, basketball-professional in de Franse competitie, komt helpen om jou beter te maken. Op maandag komt ook Iris Vennema (16 jaar) die net verkozen is tot Rookie of the Year, meehelpen bij de training.

Thema’s

Het thema van de trainingen verschilt dagelijks, maar we zullen je op je eigen niveau helpen om je skills te verbeteren. Je kunt denken aan onderwerpen zoals het verbeteren van je schot-voorbereiding, je voetenwerk en ritme, enzovoort. Binnenkort maken we de thema’s definitief bekend.

Trainingsschema

DagTijdTrainersThema
Maandag 3 mei08:30-10:30Anne, Giorgio, Jordy, Krum, Bea, Irisn.n.b.
Dinsdag 4 mei08:30-10:30Anne, Stefan, Giorgio, Jordy, Krum, Mauron.n.b.
Woensdag 5 mei08:30-10:30Anne, Stefan, Giorgio, Jordy, Olaf, Mauron.n.b.
Donderdag 6 mei08:30-10:30Stefan, Jason, Giorgio, Jordy, Krumn.n.b.
Vrijdag 7 mei08:30-10:30Stefan, Jason, Giorgio, Jordy, Bea, Olaf, Mauron.n.b.

Disclaimer

Deelname aan het JBG Back-to-Court kamp kan bepaalde risico’s met zich meebrengen; bijvoorbeeld het oplopen van een blessure. Deelname aan ons kamp is geheel op eigen risico. Junior Basketball Groningen, trainers/ coaches en sponsoren kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor enige schade in welke vorm dan ook.

Beeldmateriaal

Tijdens het kamp wordt er gefilmd en gefotografeerd ten behoeve van publicatie op de JBG website en verschillende JBG social media kanalen. Bij deelname aan het JBG kamp gaat u ermee akkoord dat Junior Basketball Groningen het recht heeft om beeldmateriaal gemaakt tijdens het Back-to-Court kamp te gebruiken en te publiceren zonder recht op vergoeding. Indien u niet akkoord gaat kunt u dit voor aanvang van het kamp kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@juniorbasketballgroningen.nl.

Corona-maatregelen

Vanwege corona zullen wij extra op hygiëne en veiligheid van deelnemers/ deelneemsters letten. Ondanks dat zijn besmettingen niet 100% uit te sluiten. Indien een deelnemer/ deelneemster symptomen toont die bij een corona-besmetting passen kunnen wij besluiten een kind van deelname uit te sluiten en zullen wij de ouders verzoeken de deelnemer/ deelneemster op te komen halen. Junior Basketball Groningen, trainers/ coaches en sponsoren kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor enige schade in welke vorm dan ook.